Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  22-09-2014
Bruidspaar: Jaimie & Cynthia
trouwden op 17-05-2014 in Lisse
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Gabriel heeft onze bruiloft samen met David prachtig vastgelegd. Vanaf de eerste kennismaking straalde Gabriel professionaliteit uit. Hij liet zien wat er allemaal mogelijk is en door die presentatie werd ik overtuigd van de toegevoegde waarde van Gabriel op de bruiloft. Achteraf gezien heb ik ook geen seconde spijt gehad van het inhuren van Gabriel. De dag zelf verliep vlekkeloos, Gabriel was ruim op tijd aanwezig en nam de tijd om samen met David de bruiloft en alles daaromheen vast te leggen op film. Het viel me op dat Gabriel veel oog voor detail heeft. Aan het eind van de avond was de schitterende same day edit klaar.Na de bruiloft hoorden we sneller dan verwacht dat de film klaar was. We kregen deze geleverd in een mooie verpakking met foto. We hebben de film al vaak gekeken en elke keer vallen ons weer nieuwe details op. Kortom, een super ervaring en ik kan Gabriel en Weddingstudios van harte aanbevelen.


Gepubliceerd op:  17-09-2014
Bruidspaar: Robert en Linda
trouwden op 30-05-2014 in De Bilt
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Voor onze trouwdag hebben we gekozen voor Kayphoto4u. Die keuze was op zich vrij makkelijk omdat we bij de trouwdag van Edwin en Lanie hebben gemerkt dat ze erg vriendelijk, hulpvaardig en professioneel zijn. Onze ervaring met Karin en Leon is dat ze niet alleen goede fotografen zijn die mooie foto's maken maar daarnaast ook alles doen om de dag tot een succes te maken. En dat alles overigens voor een zeer schappelijk prijs. Leon en Karin hebben ons echt geholpen zowel gedurende de dag als daarvoor en daarna. We konden echt merken dat ze zowel geven om het resultaat maar ook om ons als stel. Als je op zoek bent naar goede fotografen die kwaliteit leveren voor een zeer strakke prijs en daarnaast op allerlei manieren proberen te helpen dan zit je bij Kayphoto4u goed.


Gepubliceerd op:  17-09-2014
Bruidspaar: Gino en Monique Heyndrickx-Offringa
trouwden op 25-07-2014 in Bunschoten
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin en Leon hebben zich echt ingeleefd in ons en onze dag. Ze voelden exact aan wat wij wilden en ondanks dat wij er beiden niet van houden om in het middelpunt te staan, voelde het goed... vertrouwd.... en daardoor zijn er echt schitterende plaatjes ontstaan. De bewerkingen die zij daarna doen geven een uniek gevoel aan de hele reportage. Wij kunnen niet anders dan superdolblijgelukkig zijn met het eindresultaat. Wij bevelen ze aan bij iedereen die een reportage vanuit meerdere perspectieven wenst met een totaal eigen stijl.


Gepubliceerd op:  12-09-2014
Bruidspaar: Herwarth en Petra
trouwden op 31-05-2014 in Hoek van Holland
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

ik ben zelf al een jaar of 10 amateur fotograaf en ik ben in aanraking gekomen met john bij het ophalen van mijn autosleutels na inbouw van een autoalarm in mijn toenmalige auto. de inbouwer had de sleutels bij john gedropt, omdat hij weg moest. bij het ophalen van mijn sleutels kwam ik in de zijuist geopende studio in bergschenhoek. er lagen demo trouwboeken en ik vroeg of ik erin mocht kijken. natuurlijk zei john, ga je gang. ik bekeek de albums en zag direct dat hij een vakman is. john maakt goed gebruik van de meest moeilijke vormen van omgevingslicht. waar anderen al snel gaan flitsen, doet john dit niet. de platen die john maakt zijn niet alleen technisch heel goed, maar tonen ook de sfeer van dat moment. geen gemaakte poses, heel natuurlijk. ik heb john verteld: als ik ga trouwen huur ik jou in. dat was in 2009... in 2012 zijn vrienden van ons getrouwd en ik heb john aangeraden. de resultaten van hun huwelijk was zoals ik ervan verwachtte... top! in 2014 zijn wij getrouwd en we hadden heel goed weer. eigenlijk te goed voor mooie foto's. op het strand drukt felle zon alle contrast uit foto's en ik was ook benieuwd wat het resultaat zou zijn. ik had er alle vertrouwen in. en zoals verwacht is het album heel mooi! john is niet alleen een vakman, maar ook erg prettig om om je heen te hebben op een bruiloft. je hebt niet echt door dat hij er is en weet zo de natuurlijke platen te schieten die in het album in chronologische volgorde de dag op een perfecte manier na vertelt. een absolute aanrader dus!


Gepubliceerd op:  08-09-2014
Bruidspaar: Martin & Nathalie
trouwden op 23-05-2014 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Hoi John, We willen je via deze weg nog ontzettend bedanken voor je bijdrage aan de mooiste dag van ons leven tot nu toe. We hebben via via goede berichten over je gehoord en dat heb je waargemaakt. Je houdt het allemaal in de gaten en bewaart je rust. We zijn erg blij met het album en raden je zeer zeker bij anderen aan! Nogmaals erg bedankt voor je hulp. Groet, Martin en Nathalie


Gepubliceerd op:  08-09-2014
Bruidspaar: Herwarth & Petra
trouwden op 31-05-2013 in Hoek van Holland
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Dijkgraaf

Mijn man (destijd nog vriend) kwam op een middag thuis en zei: "Als we ooit gaan trouwen heb ik al een fotograaf gevonden." Bij toeval was hij in de studio van John Dijkgraaf beland en erg onder de indruk van zijn werk. John heeft door de tip van mijn man ook de trouwfoto's van onze vrienden geschoten die eerder trouwden dan ons en ik was erg onder de indruk van het trouwboek. John lijkt wel een tovenaar in zijn werk. De foto's die hij gemaakt heeft zijn werkelijk prachtig en wij en iedereen die ons trouwalbum ziet is erg onder de indruk. Alsof de dag opnieuw beleefd wordt! Verder is John een erg prettig persoon om op zo'n belangrijke en mooie dag als je huwelijksdag om je heen te hebben. Hij is er de hele dag (bij ons in ieder geval) en hij schiet op de gekste momenten zijn plaatjes, maar dit stoort absoluut niet, op geen enkel moment. Wij hebben veel gelachen met elkaar. Kortom, ik kan Studio Dijkgraaf bij iedereen voor 200% aanraden!


Gepubliceerd op:  06-09-2014
Bruidspaar: Milou & Tim
trouwden op 14-06-2014 in Zoetermeer
Beoordeling:   
Fotograaf: Cinematic Wedding

" De mannen van Cinematic Wedding hebben onze bruiloft van afgelopen Juni, op een prachtige, filmische manier vastgelegd. Het gevoel en de emoties van de dag hebben ze perfect weten vast te leggen in de trouewfilm. De muziek keuze is ook echt geweldig, we blijven kijken naar het eindresultaat en zijn er ontzettend blij mee. De korte film die ze ons die dag al lieten zien, was ook een ware toevoeging op onze bruiloft! Wij en alle gasten stonden versteld wat deze mannen in een korte tijd al in elkaar hadden gezet. Tim en Jef zijn heel fijne personen om om je heen te hebben, je voelt je direct op je gemak en we hebben geen enkel moment gedacht dat ze in de weg liepen. Kortom, ze doen hun werk fantastisch. We zullen Cinematic Wedding dan ook aan iedereen aanraden. Een trouwfilm van deze mannen is echt een kado om te koesteren! Nogmaals Bedankt!! "


Gepubliceerd op:  06-09-2014
Bruidspaar: Peter en Marlies van den Heuvel
trouwden op 03-06-2014 in Streefkerk
Beoordeling:   
Fotograaf: Weddingstudios

Gabriel is een geweldige vakman. Erg leuk en spontaan in de omgang. De foto's waren betoverd en we hadden erg snel alle foto's helemaal bewerkt gekregen. Met dank aan Gabriel hebben we een geweldig aandenken aan een bijzondere dag!!


Gepubliceerd op:  06-09-2014
Bruidspaar: Debbie & Herm
trouwden op 27-06-2014 in Venlo
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Ivar

De foto's van Ivar Janssen zijn GRANDIOOS! Na het kennismakingsgesprek hadden we meteen het gevoel dat hij de juiste fotograaf zou zijn voor ons huwelijk. In het gesprek begreep hij onze wensen en voegde daarop passende wijze zijn ideeën aan toe. Met onze trouwdag ging het allemaal vanzelf. Ivar kon het draaiboek van binnen en van buiten en met een aantal fototoestellen om zijn nek heeft hij een olympische prestatie van formaat geleverd. Steeds op het juiste moment stond hij op de juiste plaats en knipte hij de foto's. Na de bruiloft is hij de foto's komen laten zien en heeft uitleg gegeven over zijn keuze van de foto's. We zijn ZEER TEVREDEN over zijn werkwijze en foto's.


Gepubliceerd op:  06-09-2014
Bruidspaar: Anne en Hay Steegs
trouwden op 30-08-2013 in Venlo
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Ivar

Een half jaar voor onze bruiloft heeft Ivar een fotoshoot gemaakt van onze familie. Hier al hebben we kennis gemaakt met de mooie foto's die Ivar maakt. Tijdens deze fotoshoot zijn er ook foto's gemaakt welke we voor uitnodigingen wilden gebruiken. We hebben toen met Ivar uitgebreid besproken wat we met onze bruiloft wilden en al snel waren onze plannen duidelijk. Wij wilden geen "standaard"-foto's in een park, wij wilden iets anders en door het praten met Ivar kwamen we al snel uit op foto's maken in de binnenstad van Venlo. Één week van tevoren hebben we met z'n drieën een avond door de binnenstad gewandeld om mooie locaties te kiezen en hierbij een effieciente route vast te leggen zodat we op de dag zelf geen tijd zouden verliezen. Op de dag zelf hebben we 's morgens de bruidsfoto's gemaakt en deze zijn supermooi geworden. Ivar is zéér creatief en het resultaat mag er dan ook zijn! Tijdens de ceremonie op het stadhuis heeft Ivar geweldige foto's gemaakt, we hebben niet eens gemerkt dat hij er was. De sfeer en alle belangrijke momenten heeft hij geweldig vastgelegd. 'S morgens tijdens het opmaken en aankleden en na de ceremonie tijdens een diner op de feestlocatie heeft Ivar ook foto's gemaakt, hierdoor hebben we een mooie reportage van de hele dag gekregen. Ivar levert de foto's snel en op een DVD. Wij hebben er ook voor gekozen om Ivar een fotoboek te laten maken. Ook hier komt Ivar zijn creativiteit goed naar boven. Dit fotoboek is echt super geworden en laat de hele dag mooi zien!


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden