Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  21-04-2013
Bruidspaar: Maarten & Lotty
trouwden op 31-08-2012 in Haarlem
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Imagine fotografie heeft op 31 augustus 2012 onze trouwerij vastgelegd. Pieter, onze fotograaf, is vakkundig, heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft op de juiste momenten de mooiste foto's gemaakt. Wij hebben heel veel complimenten gekregen van onze gasten, eindelijk een fotograaf die weet dat de dag niet om hem draait. Onopvallend aanwezig. Wij hebben prachtige foto's. Zijn flexibiliteit is super, 's avonds kwam hij nog even terug voor nog 1 uur extra foto's op ons feest en toen de foto's over de post niet goed aankwamen, stond hij op een zondagochtend zelf voor de deur met onze foto's. Dat is nog eens service!!!


Gepubliceerd op:  20-04-2013
Bruidspaar: Rick en Ilona Torenbosch
trouwden op 25-05-2012 in Borger
Beoordeling:   
Fotograaf: Schonewillefotografie

Toen wij onze trouwdatum hadden gepland, zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte fotograaf voor onze trouwreportage. Wij hebben verschillende internetsites bezocht en kwamen tot de conclusie dat Martin Schonewille ons waarschijnlijk kon bieden waarnaar we op zoek waren. Een mooie reportage, aangepast aan onze wensen, voor een goede prijs. We hebben contact opgenomen met Martin en hebben een afspraak gemaakt bij hem thuis. Na verschillende voorbeeldalbums te hebben ingezien en te hebben aangegeven wat onze wensen waren, hebben wij direct het besluit gemaakt dat we Martin onze trouwreportage zouden laten maken. Het klikte goed, er was een gemoedelijke sfeer en de voorbeeldalbums zagen er goed uit. Ook leek de prijs-kwaliteitsverhouding ons erg goed. Op DE dag, 25 mei 2012, het was een stralende, warme dag, heeft Martin ons absoluut niet teleurgesteld. Hij heeft zich in alle opzichten aan de afspraken gehouden die we hadden gemaakt met hem. Keurig op tijd en foto's van de momenten die voor ons belangrijk waren. Martin was aanwezig op alle plaatsen deze dag, maar we hebben geen moment het gevoel gehad dat hij "in de weg liep". Het voelde voor ons alsof Martin een daggast was die af en toe eens een foto schoot. Zowel de reportage als de plechtigheid werden in beeld gebracht en ook nog een kort moment erna op onze feestlocatie, tot aan het diner. Vlak na de bruiloft kregen wij al een paar foto's te zien en ook het concept album was erg snel klaar, dit hadden wij niet verwacht! We konden zelf nog een paar aanpassingen doorgeven en ook dat was snel naar onze wens. Uiteindelijk hebben we het album vrij snel kunnen ophalen en was het precies wat wij ons er van hadden voorgelsteld. Alles zag er prachtig uit en het was echt een verhaal over ONZE DAG. Na de bruiloft konden er foto's worden nabesteld van de site. Dit was ook duidelijk omschreven. Na een half jaar kregen we alle foto's keurig aangeleverd op DVD's. Erg leuk dat


Gepubliceerd op:  20-04-2013
Bruidspaar: Raymond en Mariska Dekker
trouwden op 26-10-2012 in Coevorden
Beoordeling:   
Fotograaf: Schonewillefotografie

t was een supergoeie fotograaf en maakt supermooie trouwreportage en de foto's zijn supermooi en trouwalbum heel mooi en netjes afgewerkt en dvdfoto's zijn ook geweldig wij zijn supertevreden


Gepubliceerd op:  20-04-2013
Bruidspaar: Walter en Renee
trouwden op 17-11-2012 in Breda
Beoordeling:   
Fotograaf: Soulmates Images

Wij hebben Isabel leren kennen als een professionele fotograaf met veel inlevingsvermogen en enthousiasme. De foto's zijn prachtig en persoonlijk. De gasten hebben niet gemerkt dat Isabel foto's maakte, wat erg prettig was. Kortom: een aanrader.


Gepubliceerd op:  20-04-2013
Bruidspaar: Erik & Eefje
trouwden op 09-07-2011 in Eersel
Beoordeling:   
Fotograaf: Soulmates Images

Wij zijn heel erg blij met de foto's van onze bruiloft, ze zijn precies zo geworden als we wilden! Van mooie details tot grote gehelen...het is allemaal perfect vastgelegd. Gedurende de dag hadden we nauwelijks in de gaten dat Isabel er was, met als gevolg hele spontane, natuurlijke en mooie foto's! De slideshow van de bruiloft was een superleuk middel om de dag opnieuw te beleven en dit ook met vrienden en familie te delen. Door de muziek hieronder zit je er steeds weer even middenin!


Gepubliceerd op:  20-04-2013
Bruidspaar: Diana & Frederik
trouwden op 29-06-2012 in Montfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: SBA Photography

Afgelopen zomer zijn wij getrouwd. Wij hadden voor onze bruiloft Stefan ingehuurd voor de foto's. Hij gaf aan dat dit zijn tweede bruiloft zou zijn, maar wij hadden het volste vertrouwen in hem. En dat was ook terecht, wij hebben prachtige foto's van onze mooiste dag! Vaak kijken wij de foto's nog terug en beleven de dag weer op nieuw, elk detail is goed vastgelegd. Stefan is een echte professional, we kunnen hem zeker aanbevelen!


Gepubliceerd op:  19-04-2013
Bruidspaar: Leendert en Simone
trouwden op 09-09-2011 in Son
Beoordeling:   
Fotograaf: Soulmates Images

Bij Soulmates Images is van kunde een vak gemaakt. Een prachtig moment die jij niet wilt vergeten wordt vastgelegd! Er wordt geluisterd naar wat de wensen zijn en daar wordt rekening mee gehouden. Voor een mooie herinnering moet natuurlijk ook betaald worden, wat ons betreft de moeite waard! Mede omdat het vastleggen van mooie momenten gebeurd met enige betrokkenheid en in een relaxte sfeer. Een goed totaalplaatje dus!


Gepubliceerd op:  19-04-2013
Bruidspaar: Paul en Diana
trouwden op 01-07-2011 in Alphen aan den Rijn
Beoordeling:   
Fotograaf: SBA Photography

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Stefan onze bruiloft heeft vastgelegd. Het was zijn eerste bruiloft, dat was wel spannend! Maar hij overtrof onze verwachtingen. Wij wilden geen fotoshoot op die dag en hebben gekozen voor een reportage stijl. Hij heeft prachtige foto's gemaakt, uit bijzondere hoeken. Onopgemerkt was hij vooruit gelopen en is hij een restaurant ingelopen om onze trouwstoet van bovenaf te fotograferen. Dat zijn geweldige foto's geworden! De foto's die hij maakt, ook de 'standaard' trouwfoto's maakt hij net een tikje anders. Waardoor wij een zeer mooie serie foto's hebben aan onze trouwdag. Alsnog bedankt!


Gepubliceerd op:  18-04-2013
Bruidspaar: Ronald & Linda
trouwden op 09-11-2012 in Elim
Beoordeling:   
Fotograaf: Schonewillefotografie

Wij kunnen schonewillefotografie niet anders geven dan een 10!.... Wij hebben deze dag samen met Martin als een ontspannen dag mee gemaakt. (ja je leest het goed, ontspannen! en dat op je trouwdag) Wij hebben niet veel locaties gehad waar de foto's gemaakt werden maar wat heeft Martin er een supermooi trouwalbum van gemaakt! Hij deed alles in overleg en op een hele leuke manier! Bedankt Martin! Groetjes Ronald & Linda


Gepubliceerd op:  18-04-2013
Bruidspaar: Annemarie en Koen
trouwden op 20-09-2012 in Nieuwkoop
Beoordeling:   
Fotograaf: SBA Photography

Afgelopen september was Stefan onze fotograaf op onze bruiloft en we zijn heel blij dat we hem gekozen hebben. Op de dag zelf was hij goed voorbereid en hadden we nauwelijks door dat hij foto's maakte. Hierdoor waren de foto's spontaan en erg mooi. Ook hadden we nog een korte shoot tussendoor en hierbij probeerde hij verschillende poses en technieken. Hij stonddaarnaast ook open voor onze idee├źn. We hebben prachtige foto's gekregen waarmee we voor de rest van ons leven terug kunnen kijken op deze fantastische dag.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden