Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  07-10-2013
Bruidspaar: Vera & Bart
trouwden op 05-07-2013 in Breda
Beoordeling:   
Fotograaf: Paul Jespers Fotografie

Toen wij een fotograaf voor onze trouwdag zochten, kwamen wij al snel bij Paul uit. Hij nam echt de tijd om onze wensen door te nemen. Ook kwam hij zelf met ideeën en voorstellen, waar wij nog niet aan gedacht hadden. Op de dag zelf was Paul overal bij, maar nergens nadrukkelijk aanwezig. Dit vonden wij erg prettig. Hij wist op de juiste momenten de juiste foto te nemen. Normaal gesproken houden wij niet zo van op de foto staan, maar door het enthousiasme van Paul ging de reportage als vanzelf. Hij wist de juiste stemming er in te brengen, waardoor het heel ontspannen was en erg gezellig. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kunnen Paul dan ook aan iedereen van harte aanbevelen. - Vera & Bart -


Gepubliceerd op:  07-10-2013
Bruidspaar: Josje en Maarten Wassenaar
trouwden op 23-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Barlise Fotografie

Hichem is een professionele, vrolijke, rustige en spontane fotograaf. Hij doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen voor de camera, "doe maar net alsof ik er niet ben!", was een van de eerste dingen die hij tegen mij zei. En dat was ook zo, de rest van de dag leek het net of we geen fotograaf hadden ingehuurd. Het resultaat is echt geweldig! Ook de communicatie voor en na de bruiloft is helemaal goed, voor de bruiloft krijg je een relaxed gesprek van hoe de dag eruit gaat zien en achteraf houdt hij je op de hoogte van wat hij doet en wat de mogelijkheden zijn met jou foto's. Kortom Barlise Photography is een echte aanrader!!


Gepubliceerd op:  03-10-2013
Bruidspaar: Ruben & Janet Romijn
trouwden op 06-09-2013 in Klazienaveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Beelddig

Op zoek naar de perfecte fotograaf voor jullie trouwdag? Die enthousiast is? En aardig? En vakkundig: prachtige foto's maakt met oog voor detail? Kies dan voor Selma van Beelddig!! Zij maakte op onze trouwdag de foto's voor ons en het resultaat is fantastisch! Ze legde de hele dag zorgvuldig vast. Ook onze kinderen vonden Selma leuk en volgden zonder twijfel haar instructies op tijdens de fotoshoot. Dankzij Selma genieten we nog elke dag na van onze trouwdag. Het enige wat we hoeven te doen is de foto's bekijken!!


Gepubliceerd op:  03-10-2013
Bruidspaar: Bart en Annelies van Waveren
trouwden op 28-06-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Barlise Fotografie

Hichem heeft onze dag fantastisch vastgelegd. Hij heeft alles uit de kast gehaald om de mooiste foto's te maken. De foto's zijn echt prachtig! Fotoboek is van zeer goede kwaliteit, straalt echt luxe uit.Hichem is zeer prettig in de omgang en isprofessioneel in zijn werk.Kortom: Deze fotograaf is echt een aanrader!!!!


Gepubliceerd op:  03-10-2013
Bruidspaar: Ouders van het paar
trouwden op 14-09-2013 in Alphen
Beoordeling:   
Fotograaf: Barlise Fotografie

Jullie waren heel de dag aanwezig, maar toch ook niet aanwezig. Daarmee maakten jullie de dag af. Wat we tot nu toe gezien hebben was mooi en met veel details die een ander niet opvalt. Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen!


Gepubliceerd op:  02-10-2013
Bruidspaar: Janet en Ruben
trouwden op 06-09-2013 in Klazienaveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Beelddig

Wij hadden het voornemen om in september te gaan trouwen. Deze onvergetelijke dag moest natuurlijk vastgelegd worden. Via internet kwamen we met Selma in contact. Na een kennismakingsgesprek was het voor ons snel duidelijk, dit was de fotograaf die we zochten: vriendelijk, spontaan, enthousiast en een mooie portfolio met prachtige foto's. Ook onze kinderen van 4, 6 en 8 jaar vonden Selma meteen leuk! 6 September was het zover. Selma was om 7:00 's ochtends al aanwezig (vanuit Utrecht naar Klazienaveen, wat al snel 1,5 uur rijden is), zodat ze vanaf het begin alles vast kon leggen. Van het aankleden van de bruid, de familiefoto's, de fotoreportage van het bruidspaar en de kinderen tot het vastleggen van de ceremonie. Gedurende de hele dag wrong ze zich in allerlei bochten om mooiste foto's te schieten met oog voor de kleinste details. Ook de omgang met onze kinderen was optimaal. Ze waren enthousiast en bereid haar aanwijzingen zonder aarzelen op te volgen. Het leukste vonden nog dat ze een willekeurige kleur mochten opnoemen vlak voor een fotomoment. Deze vrolijkheid zie je terug op de prachtige foto's. Tijdens de ceremonie was ze …˜onopvallend' aanwezig en toch heeft ze alle belangrijke moment vast kunnen leggen. Wij waren heel blij dat Selma erbij was om een van de mooiste dagen van ons leven vast te leggen en hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. We hebben al wat van onze foto's mogen zien en ze zijn mooier dan we hadden durven dromen. We kunnen niet wachten tot alles klaar is! Selma BEDANKT!!!


Gepubliceerd op:  02-10-2013
Bruidspaar: Christian & Caroline
trouwden op 10-09-2013 in Dordrecht
Beoordeling:   
Fotograaf: Nelleke Stark Fotografie

Als je als meisje nadenkt over je bruiloft denk je aan een stralende zomerdag, vol met bloemen en een strak blauwe lucht. Onze dag begon alles behalve strak blauw en zonnig. Maar.. toch trokken we er (met onze paraplu) op uit om buiten foto's te maken. Het is Nelleke gelukt om ons en onze gasten op de foto krijgen op een manier zoals ik daar altijd van droomde, zonnig en fleurig :-)! Als ik het nog een keer over mocht doen zou ze absoluut mijn 1e keus weer zijn!


Gepubliceerd op:  01-10-2013
Bruidspaar: Sabine & Rutger
trouwden op 27-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Heart and Soul Trouwfotografie

Via een vriend bij Marcel terecht gekomen en vanaf het begin een goede klik!!! Gelijk gerust gesteld en super flexibel! Ook goed geadviseerd over keuze album. Op de dag zelf ook super ontspannen en uiterst kundig!! We hebben normaal niets met foto's op reportages maar alles ging vanzelf, heel natuurlijk allemaal! Ik durf te zeggen dat we geen andere fotograaf hadden kunnen vinden die het zo fantastisch gedaan zou hebben! De datum voor het album is reeds geprikt en wij hebben er alle vertrouwen in nar die schitterende voorproefjes op FB!! Marcel je bent een echte vakman en doet je werk met een ongekende passie! BEDANKT! Veel liefs Rutger & Sabine


Gepubliceerd op:  24-09-2013
Bruidspaar: Alyt
trouwden op 07-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Alexandra Vonk Photography

Alexandra maakt supermooie foto's en is erg professioneel. Itt sommige andere fotografen ziet ze er erg verzorgd uit en merk je gedurende de dag bijna niet dat ze er is. Maar het allerbelangrijkste is dat ze echt heel goed is in mooie en persoonlijke foto's weet te maken en bijzondere momenten en blikken weet vast te leggen.


Gepubliceerd op:  18-09-2013
Bruidspaar: Anand & Emmy
trouwden op 25-07-2013 in Budel
Beoordeling:   
Fotograaf: Foto Wijnands

Lieve Richard en Michael, Bedankt voor de leuke en ontspannende samen werking het was echt een topdag op onze bruiloft mede ook door jullie!! Als wij onze dag nog eens over mochten doen gaan we voor jullie!! groetjes


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden