De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Agi Bodewes Fotografie

De mooiste beelden ontstaan als je de camera helemaal kunt vergeten.
Agi Bodewes
Contrabaserf 20
3822CC Amersfoort
Waardering: (0)
Stijl: Modern, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Agi Bodewes Fotografie

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 895,-

€ 100,-

€ 400,-

Omschrijving

Als fotografe op de bruiloft ga ik jullie grote dag op een frisse, documentaire manier vastleggen, zodat de foto’s later het hele verhaal prachtig weergeven, vol met emoties en aandacht aan zowel de stille als de hilarische momenten waar jullie zelf en jullie dierbaren centraal staan. Niet alleen het bruidspaar, maar ook jullie gasten krijgen een belangrijke rol, want zonder hun zou jullie dag nooit hetzelfde zijn. De emoties, acties en reacties van de belangrijkste mensen, maar ook de tranen van je vader, de speach van je beste vriend, of de betoverde blik van het bruidsmeisje zijn allemaal een deel van het verhaal van deze dag. Voor mij is de trouwdag een serie van de mooiste momenten, en mij is het doel om deze momenten allemaal op een prachtige manier vast te leggen. Het is niet voor te stellen hoe snel de tijd op deze bijzondere dag vliegt! En als het weer voorbij is, zijn de enige en belangrijkste dingen die overblijven de mooie herinneringen, en de foto's die de herinneringen weer levend maken. Voor een prettige ervaring vind ik het heel belangrijk dat we elkaar vooraf een klein beetje leren kennen, en om tijdens een persoonlijk afspraakje even van jullie te horen hoe jullie zijn, wat voor foto’s jullie het meest aanspreken en wat jullie wensen zijn betreft fotografie. Het liefst ontmoet ik jullie ook voor een love-shoot of pre-wedding shoot, waar we elkaar "in-actie" nog beter leren kennen, en dat het grootste deel van jullie eventuele camera-koorts weggewerkt wordt. Op de dag zelf kan ik dan grotendeels onopvallend werken, want ik geloof dat de mooiste plaatjes ontstaan wanneer je de camera helemaal kunt vergeten. Een weggepinkte traan van een ontroerde vader en de trotse blik van de oudste broer worden allemaal stiekem mooi vastgelegd net als de dikke pret van je vrienden. Alleen tijdens de fotoshoot-momenten geef ik aanwijzingen, maar dat gebeurt ook op een relaxte, speelse manier, die alleen maar toevoegt aan de mooie momenten van de dag. Nog een paar woorden over de praktische aspecten: het is heel belangrijk dat iemand mooie foto's kan maken, maar er is meer. De speciale momenten op de bruiloft kan je niet zomaar opnieuw doen, en voor die reden geloof ik dat professionaliteit op deze dag ook een belangrijke rol moet spelen. Daarom wil ik jullie er ook van verzekeren dat jullie in mij een ervaren fotograaf treffen die haar eerste bruiloft ruim 9 jaar geleden heeft vastgelegd, die zich verplicht voelt om op professionele gebieden continu te ontwikkelen en uit te dagen, en uitsluitend met professionele en betrouwbare apparatuur werkt. Indien gewenst, fotografeer ik jullie bruiloft met een tweede vakfotograaf.


Reacties van bruidsparen

Jerremy Koot
trouwden op 21-08-2015 in Montfoort
Beoordeling:   

Agi is heel professioneel, waar nodig nam ze de regie in handen maar op een niet storende manier. Het resultaat mag er dan ook wezen. Mooie foto's van een mooie dag!