De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Bergh-Fotografie

Spontane trouwfotos door 2 fotografen die jullie verhaal vertellen!
Yvonne van den Bergh
Taludweg 39
1215 AB Hilversum
Waardering: (5)
Stijl: Modern, Klassiek, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Bergh-Fotografie

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 1295,-

€ 100,-

€ 450,-

Omschrijving

Awards winning Bruidsfotografie met vooral spontane foto's met éçhte emotie. Maar ook volop aandacht voor details, styling en (groeps)portretten.


Reacties van bruidsparen

Ewout en Janneke
trouwden op 23-09-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   

Super fotograaf! Yvonne heeft onze trouwdag op ontspannen wijze vastgelegd. Er was een goede klik, waardoor de fotoshoot echt voelde als een momentje met z'n tweeën. We zijn heel blij met de kwaliteit van de foto's en het fotoboek is heel mooi geworden. We zouden Yvonne aan iedereen aanbevelen!


Wendy & Timo
trouwden op 14-01-2013 in Hilversum
Beoordeling:   

Met veel plezier kijken wij nog regelmatig naar onze prachtige trouwfoto's. Het contact met Yvonne verliep zeer plezierig. Na eerst wat mailcontact heeft ze ons uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Ze luisterde goed naar onze wensen, heeft ons foto's laten zien om er achter te komen wat wij wel en vooral wat wij niet wilden. En met ons beperkte budget wist ze toch mogelijkheden te creeren en hebben wij heel veel fantastische foto's.


Johan & Joyce Oudshoorn
trouwden op 27-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   

Wij zijn 27-09-2013 getrouwd en Yvonne heeft onze trouwreportage verzorgd. Al tijdens de eerste kennismaking was de klik er, wat er bij andere fotograven niet was. Ook op onze grote dag was allemaal helemaal perfect! Alle mooie momenten zijn vastgelegd en we hebben amper gemerkt dat ze er was, helemaal super. Het trouwalbum was helemaal geweldig, wat mooi gemaakt! En ook de kleine albumpjes voor de moeders vielen erg in de smaak! Kortom alles was helemaal geslaagd!!


Coen & Alisa Rebel
trouwden op 26-09-2013 in Huizen
Beoordeling:   

Yvonne is een hele fijne aardigefotograaf, bij de kennismaking hadden wij gelijkeen goed gevoel. Ze heeft prachtige foto's gemaakt en ze heeft alles heel mooi samengevat in de trouwalbum..!!


Sjantal & Colin Groos
trouwden op 06-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   

Natuurlijk is je trouwdag de mooiste dag van je leven, en daar horen ook de aller-mooieste-foto`s bij!! Dit is bij ons zeker gelukt, wij hebben prachtige foto`s en een heel mooi album. Dit allen hebben wij te danken aan Yvonne