Nominaties Trouwfoto Awards “De Fotoshoot”

trouwfotoaward-logo

Er kan niet meer gestemd worden. De winnaars zullen binnenkort bekend gemaakt worden!

De volgende 18 foto’s zijn genomineerd voor een Trouwfoto Award in de categorie “de Fotoshoot”. De vakjury heeft uit deze foto’s hun keuze al gemaakt. De winnaars zullen samen met de winnaars van de publieksprijs bekend worden gemaakt.

De jury bestond uit:

 

– Axel Drenth (AV Fotoreportages)

– Damon Pijlman (Studio Damon Photography)

– Ashvin Ghisyawan (TotaalFotografie)

– Frans Beekwilder (Frans Beekwilder Fotografie)

– Christiaan de Groot (Mooibelicht Trouwreportages)

 

Nu is de keuze aan het publiek!

Tot 15 december 2013 kan er gestemd worden voor de publieksprijs van de Trouwfoto Award.¬†De drie foto’s met de meeste stemmen zullen een Trouwfoto Award ¬†winnen. Dus bekijk hieronder de foto’s en geef je stem door.