Nieuw: De FotoMuur!

Met trots presenteren wij op onzeTrouwfotograaf.nl een nieuwe zoekfunctie: De FotoMuur!

Deze is bedoeld zodat je nog beter op basis van de fotografie de keuze kunt maken welke fotograaf bij je past.

tabbladen

Op de pagina “Zoek fotograaf” zijn twee tabbladen aangebracht. Het eerste tabblad is de “Lijst met Fotografen”, deze bestond al, maar is nu flink uitgebreid met allerlei sorteerfuncties. Ook kan er nu op naam van de fotograaf gezocht worden en worden in alle zoekvelden direct resultaten getoond tijdens het typen.
Nieuw is het tabblad “Zoek via foto’s”. Hier worden op de FotoMuur willekeurige foto’s getoond van fotografen die voldoen aan de zoekopdracht die je daarboven bent gestart. Als je geen voorkeur aangeeft dan worden de foto’s van op dit moment 257 fotografen getoond. Door op een foto te klikken voeg je deze toe aan je favorieten, totdat je een mooie selectie hebt gemaakt met foto’s van fotografen die je aanspreken.
Photowall
Door op “favoriete foto’s” te klikken worden alleen je favorieten laten zien. Vanuit deze selectie kan je door op het vergrootglas te klikken direct het gehele portfolio bekijken van deze fotograaf. Vind je het portfolio toch niet zo mooi, dan klik je het portfolio weg en verwijder je de fotograaf uit je favoriete foto’s.
Als je de foto’s wel heel mooi vindt dan kan je hier direct contact met hem of haar opnemen voor beschikbaarheid.
Op deze manier hopen wij het bruidsparen nog leuker en makkelijker te maken om de fotograaf te vinden die bij hun past!
Kijk maar eens op de pagina “Zoek Fotograaf” en laat ons weten wat je er van vindt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>