De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Erwin Beckers Fotografie

Spontane, moderne, romantische bruidsfotografie
Erwin Beckers
Mokkabruin 23
2718 NE Zoetermeer
Waardering: (8)
Stijl: Modern, Klassiek, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Erwin Beckers Fotografie

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 1225,-

€ 100,-

€ 495,-

Omschrijving

Spontane, moderne, romantische trouwfoto's met oog voor details in een heerlijk lichte frisse stijl ! Bruidsfotografie is mijn lust en mijn leven want wat is er nu mooier om de liefde en de romantiek te mogen vastleggen Jullie bruiloft wordt de mooiste dag van je leven waar je later nog vaak aan zal terugdenken. Al dat moois verdiend het gewoon om prachtig te worden vastgelegd in schitterende foto's en dito album Als bruidsfotograaf leg ik jullie dag zo onopvallend mogelijk vast. Hierdoor creeer ik sfeer waarbij jullie en jullie gasten zich relaxed en comfortabel voelen. De mooiste momenten onstaan immers als iedereen lekker zichzelf is. De trouwfoto's geven een schitterende weergave van jullie dag waar je steeds naar terug zal kijken Mijn naam is Erwin, en mijn werk is mijn passie. Het vastleggen van de mooiste momenten van iemands leven is geweldig om te doen, en daar geniet ik ieder moment van! Dit enthousiasme en mijn betrokkenheid bij de bruidsparen die ik fotografeer zie je terug in mijn foto's, en zorgt samen voor een reportage waar jullie de rest van jullie leven met veel plezier naar zullen kijken! Erwin Beckers Fotografie is aangesloten bij Beroeps Fotografen Nederland, Fearless Photographers en in bezit van het keurmerk trouwen van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie


Reacties van bruidsparen

Maartje & Frank
trouwden op 12-11-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   

Het was een topdag, waar we door de fantastische foto's nog lang van na kunnen genieten. Erwin is een relaxte fotograaf, komt zelf met veel goede ideeën, maar blijft ook zeker luisteren naar input van het bruidspaar. Echt een aanrader!


Margreet Bakker
trouwden op 07-09-2013 in Lisse
Beoordeling:   

Zo'n dag wil je natuurlijk vast laten leggen door een goede fotograaf, want wie wil er nou niet mooie foto's hebben als die dag voorbij is? Want zo'n dag vliegt voorbij en je leeft in een roes, dus mooie foto's zijn van belang! Die laten je die dag weer opnieuw herbeleven. Wij waren op het internet opzoek naar een fotograaf naar onze smaak, die de details goed vast legt en van het aantrekken van de jurk/pak tot aan het aansnijden van de bruidstaart. Op een gegeven moment kwamen wij bij de site aan van Erwin Beckers Fotografie, en we zagen de foto's die hij had gemaakt van andere bruidsparen, in één woord WAUW! Zo mooi dat hij alles vast legt, de details van de trouwringen, het poseren tegen een muur of zittend op een bank bij een park. Ik was onderste boven van deze foto's en ik stuurde gelijk een email of Erwin op onze dag aanwezig kon zijn als trouwfotograaf. ik wlide niet meer verder kijken want hij was de persoon die ik graag wilde als trouwfotograaf! Tijdens de intake gesprek voelde ik me erg op gemak en legde alles netjes en goed uit hoe het nou op zo'n dag aan toe gaat. Tevens liet hij nog andere foto's zien van andere bruidsparen en een trouwalbum die hij gemaakt heeft. Ik was gewoon super blij dat hij op onze trouwdag aanwezig kon zijn. Op de trouwdag zelf kwam hij al erg vroeg en begon gelijk met foto's maken, tevens was er ook een asistent bij die bij me man foto's aan het maken was. Echt, Erwin is een leuke en spontane fotograaf waar ik me erg op me gemak voelde want hij vertelde precies hoe je moest staan en hoe je moest kijken om mooie pose's te creaeren! Hij heeft de hele dag vast gelegd tot het aankleden van de trouwjurk/pak tot het aansnijden van de bruidstaart. Voor een mooie prijs krijg je prachtige foto's van je trouwdag opgestuurd op een dvd, in een leuk geschenk verpakking. Het eind resultaat is echt verbluffend! Zo prachtig dat hij de foto's heeft gemaakt, ik kan ze niet in woorden omschrijven!Als je hem kiest als trouwfotograaf, gegarendeerd dat je mooie en profesionele foto's krijgt! Ze zijn uniek en speciaal! Ik vind persooniljk dat er weinig fotograven zijn die zo mooi foto's kunnen maken! Kies Erwin als trouwfotograaf en je beleefd je trouwdag later opnieuw als je later terug kijkt in je trouw album.


Michel & Danielle
trouwden op 03-09-2014 in Zoetermeer
Beoordeling:   

Na het zien van zijn foto's wisten we direct dat we Erwin als fotograaf wilden hebben. We hebben een loveshoot, bruidsreportage en after weddingshoot met Erwin gedaan en hebben zeker geen spijt van onze keuze voor Erwin. Hij is prettig in de omgang en is vakkundig. We voelden ons op ons gemak en hebben geen moment gemerkt dat hij tijdens het maken van de foto's aanwezig was. De foto's zijn geweldig en spreken voor zich! Een aanrader voor elk aankomend bruidspaar!


Martijn & Marloes
trouwden op 12-12-2014 in Lelystad
Beoordeling:   

Een top-fotograaf! Dat kun je wel zeggen als je het werk van Erwin ziet. Mede dankzij hem, en collega-fotograaf Marco (hij assisteerde Erwin op onze trouwdag), hebben we prachtige foto’s van onze trouwdag! We zijn lang op zoek geweest naar de juiste trouwfotograaf. We zochten iemand die ‘onze’ stijl vast kon leggen, goede kwaliteit foto’s levert en die op de juiste momenten zijn camera weet te gebruiken. Eerlijk is eerlijk, we zijn dus best kritisch… Bij Erwin hadden we direct een goed gevoel. De website ziet er goed verzorgd uit, de foto’s zijn prachtig en ook in het kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat dit wel goed zit. Helemaal overtuigd waren we nadat we een voorbeeld-trouwalbum opensloegen: dit is ONZE fotograaf voor onze trouwdag! Erwin sluit helemaal aan bij onze smaak, stijl en zo gezegd zo gedaan. Alle voorbereidingen samen met Erwin verliepen hartstikke goed, Erwin reageert snel op vragen en vraagt zelf ook veel aan het bruidspaar, zodat hij goed voorbereid op de trouwdag klaar kan staan voor het bruidspaar. Op de dag zelf hebben wij als bruidspaar voor de volle 200% kunnen genieten van onze trouwdag, en hebben we eigenlijk geen moment gemerkt dat er continu twee fotografen rondliepen, heel prettig, want daardoor ga je je niet anders gedragen ‘voor de foto’… Nu, terugkijkend op onze bruiloft hebben we een prachtige herinnering aan onze dag en daar heeft Erwin een groot aandeel in, iedere keer als we de foto’s terug zien schieten we weer vol met emoties. Juist omdat al die emoties dan die dag zo goed vastgelegd zijn op alle foto’s, echt prachtig! Nu is het alleen nog even wachten op het album, die komt als het goed is in januari binnen (daar hebben we zelf erg lang over gedaan, dat lag niet aan Erwin :-)), maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt! Kortom, wij hebben geen moment getwijfeld en we kregen gelijk, Erwin is een topfotograaf, we zijn ontzettend blij dat we voor hem gekozen hebben.


Eve & Lex
trouwden op 20-09-2014 in Almere
Beoordeling:   

Hoofdpijndossier no.3 (naast de locatie en eten) tijdens onze huwelijksvoorbereidingen was het vinden van een goede trouwfotograaf (vooral voor de bruid in spé ;-)) Al druk struinend op internet en bijna moedeloos kwamen we de website van Erwin Beckers tegen. Zijn website stond vol met mooie fotoreportages en hebben hem daardoor uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Hij kwam relaxed en vriendelijk over en zijn eigen unieke stijl, romantisch en mooie haarscherpe foto's en technieken (goede apparatuur) waren doorslaggevend om hem te boeken. Het tonen van een dia presentatie, een selectie van onze trouwreportage, tijdens onze feest, ondervond veel lof en complimenten van onze gasten. Gaf nèt dat ene extra op onze feest. Met Erwin is het goed samenwerken, denkt goed mee en is ook flexibel met je eigen wensen. Wat ook fijn is dat er een aantal revisierondes inzit voordat het album definitief gedrukt wordt. Een investering is het wel maar nog steeds kijken we met een big smile en tevredenheid naar onze trouwfoto's.


Maaikel en Margreet Bakker
trouwden op 07-06-2013 in Tollebeek
Beoordeling:   

Op 7 juni 2013 hebben wij elkaar het ja woord mogen geven. Zo'n dag wil je natuurlijk vast laten leggen door een goede fotograaf, want wie wil er nou niet mooie foto's hebben als die dag voorbij is? Want zo'n dag vliegt voorbij en je leeft in een roes, dus mooie foto's zijn van belang! Die laten je die dag weer opnieuw herbeleven. Wij waren op het internet opzoek naar een fotograaf naar onze smaak, die de details goed vast legt van het aantrekken van de jurk/pak tot aan het aansnijden van de bruidstaart. Op een gegeven moment kwamen wij bij de site aan van Erwin Beckers Fotografie, en we zagen de foto's die hij had gemaakt van andere bruidsparen, in één woord WAUW! Zo mooi dat hij alles vast legt, de details van de trouwringen, het poseren tegen een muur of zittend op een bank bij een park. Ik was onderste boven van deze foto's en ik stuurde gelijk een email of Erwin op onze dag aanwezig kon zijn als trouwfotograaf. ik wlide niet meer verder kijken want hij was de persoon die ik graag wilde als trouwfotograaf! Tijdens de intake gesprek voelde ik me erg op gemak en hij legde alles netjes en goed uit hoe het nou op zo'n dag aan toe gaat. Tevens liet hij nog andere foto's zien van andere bruidsparen en een trouwalbum die hij gemaakt heeft. Ik was gewoon super blij dat hij op onze trouwdag aanwezig kon zijn. Op de trouwdag zelf kwam hij al erg vroeg en begon gelijk met foto's maken, tevens was er ook een asistent bij die bij me man foto's aan het maken was. Echt, Erwin is een leuke en spontane fotograaf waar ik me erg op me gemak voelde want hij vertelde precies hoe je moest staan en hoe je moest kijken om mooie pose's te creaeren! Hij heeft de hele dag vast gelegd tot het aankleden van de trouwjurk/pak tot het aansnijden van de bruidstaart. Voor een mooie prijs krijg je prachtige foto's van je trouwdag opgestuurd op een dvd, in een leuk geschenk verpakking. Het eind resultaat is echt verbluffend!


Serena & Marco Beck
trouwden op 30-11-2012 in Zoetermeer
Beoordeling:   

Erwin Beckers fotografie is een fotograaf die weet hoe hij moet fotograveren, hij heeft al een plaatje in zijn hoofd voordat hij je op de foto zet. Samenwerking is super, vriendelijk en zeer behulpzaam. Wij zouden Erwin Beckers direct aanbevelen bij vrienden, colleg's en familie als ze een fotoshoot willen doen. Wij waren/zijn super blij dat Erwin Beckers onze fotograaf wilde zijn op onze mooie dag!


Arju & Rakesh
trouwden op 17-12-2012 in Den Haag
Beoordeling:   

Ik had al 800 euro aanbetaald bij een andere fotograaf, maar ben toch overgestapt naar Erwin en daar heb ik geen enkele seconde spijt van gehad! Behalve de oogverblindende foto's, hebben wij ook uitmuntende service gehad. Erwin is een heel verantwoordelijke man. Hij komt ruim op tijd, vooral als het een lange afstand is naar zijn bestemming (bij ons maar liefst 2 uur eerder), en is niet de beroerdste om langer te blijven als het allemaal een beetje uitloopt aan het eind van de dag. Hij staat elke seconde paraat zodat hij geen enkel belangrijk moment mist. Ook worden de foto's zeer snel opgeleverd zonder dat je erachteraan hoeft te zitten. Dit ben ik wel anders gewend bij andere fotografen. Als ik weer een bruiloft zou moeten regelen (voor iemand anders), dan staat hij bovenaan op mijn lijstje!