De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Fotografie Ivar

WEDDING PHOTOGRAPHY WITH IVAR IS EASY. IT’S FUN. IT’S BEAUTIFUL. IT’S FOREVER. OUR PACKAGES ARE SIMPLE. OUR SERVICE IS HONEST.
Ivar Janssen
Aan de Staldijk 8
5991 LV Baarlo
Waardering: (4)
Stijl: Modern, Klassiek, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Fotografie Ivar

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 1095,-

€ 125,-

€ 400,-

Omschrijving

Welkom, mijn naam is Ivar, ooit vernoemd naar een Noorse schrijver. Nu jaren later schrijf ik zelf ook, zij het met licht. Per slot van rekening betekent fotografie letterlijk, schrijven met licht. Opgegroeid in Venlo (Limburg), woon ik nu in het pittoreske Baarlo. Zonnig weer, mijn vrouw, mijn dochter, fotograferen, landelijk wonen, muziek en lezen zijn de dingen die mij vrolijk maken. Een bruiloft is een dag om nooit te vergeten en de huwelijksreportage is daar een belangrijk onderdeel van. Een bruiloft gaat over jullie en de mensen om jullie heen. De belangrijke momenten, vrolijke sfeer en emotie die je samen met hen beleeft, wil ik vastleggen als een fantastische herinnering aan de mooiste dag van je leven. Als fotograaf kies ik er voor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven, de camera onzichtbaar, maar op het scherpst van de snede. Ongedwongen de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen. Jullie beleven jullie dag en ik leg hem vast. De perfecte bruidsreportage is naar mijn idee een collage van sfeer, emotie en details...just in time! Iedere bruiloft is uniek en voor mij als fotograaf is het dan ook iedere keer weer fantastisch om bij zo’n bijzondere dag aanwezig te zijn. De bruidsreportage die ik maak is altijd maatwerk en aangepast op de wensen van het bruidspaar. Op jullie bruiloft meng ik me onder de gasten zodat ik de meest verrassende en onverwachte momenten kan vastleggen. Ik probeer foto’s te maken die er toe doen. Foto’s die de sfeer en de emotie van de dag weergeven en het verhaal van jullie huwelijk vertellen. Natuurlijk, verrassend en echt.


Reacties van bruidsparen

Leon & Natascha
trouwden op 15-02-2015 in Venlo
Beoordeling:   

Onze fotograag hebben we gevonden via google. Wij hebben Ivar benaderd omdat zijn foto's in het portfolio ons erg aanspraken. De eerste keer dat we hem mailden gaf hij direct aan om een afspraak te maken om het een en ander persoonlijk te bespreken wat wij erg op prijs stelden. Bij de eerste afspraak was er direct een goede klik tussen ons en Ivar. Hij luisterde goed naar onze wensen, we wilden geen geposeerde foto's en we vonden dat hij de emoties goed kon vangen in de foto's en Ivar heeft dit uiteindelijk in de fotoreportage en het fotoalbum uitstekend vast weten te leggen. Als fotograaf zijnde was hij op de bruiloft onzichtbaar. We zijn uitermate blij en tevreden met het eindresultaat wat boven alle verwachtingen was! We vinden de prijs-kwaliteit verhouding dan ook uitstekend. We zouden Ivar zeker aan andere bruidsparen adviseren.


Rick & Hulya
trouwden op 08-08-2014 in Panningen
Beoordeling:   

Met een goede zoektocht naar een goede fotograaf voor ons huwelijk kwamen we bij Ivar uit. De eerste afspraak was daarna snel gepland. Ivar heeft duidelijk uitgelegd wat zijn werkwijze is en waar hij naar kijkt op zo'n belangrijke dag. Voor ons was ook vooral de 'klik' belangrijk. Ook deze was goed. Ivar heeft goed geholpen bij het zoeken naar een geschikte locatie voor de fotoshoot en hierbij goed geluisterd naar onze wensen. De dag zelf was Ivar niet aanwezig zoals hij zelf zegt en wij hebben kunnen genieten. Zeer kort na onze trouwdag had Ivar de shoot klaar en konden we genieten van de mooie fotoreportage. We zijn zeer tevreden over de gemaakte foto's, professionaliteit en openheid van Ivar. Het was zeer prettig met hem te werken en het resultaat mag er ook naar zijn! Een aanrader!


Debbie & Herm
trouwden op 27-06-2014 in Venlo
Beoordeling:   

De foto's van Ivar Janssen zijn GRANDIOOS! Na het kennismakingsgesprek hadden we meteen het gevoel dat hij de juiste fotograaf zou zijn voor ons huwelijk. In het gesprek begreep hij onze wensen en voegde daarop passende wijze zijn ideeën aan toe. Met onze trouwdag ging het allemaal vanzelf. Ivar kon het draaiboek van binnen en van buiten en met een aantal fototoestellen om zijn nek heeft hij een olympische prestatie van formaat geleverd. Steeds op het juiste moment stond hij op de juiste plaats en knipte hij de foto's. Na de bruiloft is hij de foto's komen laten zien en heeft uitleg gegeven over zijn keuze van de foto's. We zijn ZEER TEVREDEN over zijn werkwijze en foto's.


Anne en Hay Steegs
trouwden op 30-08-2013 in Venlo
Beoordeling:   

Een half jaar voor onze bruiloft heeft Ivar een fotoshoot gemaakt van onze familie. Hier al hebben we kennis gemaakt met de mooie foto's die Ivar maakt. Tijdens deze fotoshoot zijn er ook foto's gemaakt welke we voor uitnodigingen wilden gebruiken. We hebben toen met Ivar uitgebreid besproken wat we met onze bruiloft wilden en al snel waren onze plannen duidelijk. Wij wilden geen "standaard"-foto's in een park, wij wilden iets anders en door het praten met Ivar kwamen we al snel uit op foto's maken in de binnenstad van Venlo. Één week van tevoren hebben we met z'n drieën een avond door de binnenstad gewandeld om mooie locaties te kiezen en hierbij een effieciente route vast te leggen zodat we op de dag zelf geen tijd zouden verliezen. Op de dag zelf hebben we 's morgens de bruidsfoto's gemaakt en deze zijn supermooi geworden. Ivar is zéér creatief en het resultaat mag er dan ook zijn! Tijdens de ceremonie op het stadhuis heeft Ivar geweldige foto's gemaakt, we hebben niet eens gemerkt dat hij er was. De sfeer en alle belangrijke momenten heeft hij geweldig vastgelegd. 'S morgens tijdens het opmaken en aankleden en na de ceremonie tijdens een diner op de feestlocatie heeft Ivar ook foto's gemaakt, hierdoor hebben we een mooie reportage van de hele dag gekregen. Ivar levert de foto's snel en op een DVD. Wij hebben er ook voor gekozen om Ivar een fotoboek te laten maken. Ook hier komt Ivar zijn creativiteit goed naar boven. Dit fotoboek is echt super geworden en laat de hele dag mooi zien!


Hai & Stans Titulaer
trouwden op 13-09-2013 in Venlo
Beoordeling:   

Tijdens het kennismakingsgesprek klikte het direct goed met Ivar. Wij hadden het idee dat hij aanvoelde wat wij verwachtten van onze foto's en hij werd er tevens zelf ook enthousiast van. Op de trouwdag zelf heel prettig samengewerkt. Doordat Ivar zelf ook al op de fotolocatie geweest was had hij direct al ideeen voor foto's waardoor we snel en effectief aan de slag konden. We waren dan ook snel klaar met een uitmunted resultaat. Bij de ceremonie zelf heeft Ivar een aantal belangrijke, pure momenten heel mooi vastgelegd. Ondanks dat hij foto's heeft gemaakt uit een groot aantal hoeken hebben we niet het idee gehad dat hij constant aan het rondlopen was tijdens de ceremonie. Sterker nog, we hebben hem amper opgemerkt tijdens de ceremonie zelf. Uiteindelijk heeft Ivar op eigen inititatief ook nog enkele hele mooie detail foto's gemaakt van jurk, ringen, kostuum, boeket enz. Foto's werden uiteindelijk heel snel persoonlijk afgeleverd in een mooi hoesje (wij hebben ervoor gekozen om de foto's enkel op dvd te laten zetten). Het resultaat was echt prachtig, van intieme shots tot ietwat kunstzinnige moderne foto's.