Kan ik mij als trouwfotograaf opgeven om ook op de site te komen staan?
Ja natuurlijk! Alle professionele trouwfotografen zijn welkom op onzeTrouwfotograaf.nl. Het is zelfs onze doelstelling om een compleet overzicht te geven van alle Trouwfotografen van Nederland! Klik dus hier om snel een profiel aan te maken. Wel hebben wij een grens gesteld om alleen trouwfotografen toe te laten die een tarief hanteren van meer dan €500,- voor 6 uur fotografie. Zo hopen wij de kwaliteit en professionaliteit te kunnen garanderen en toch aan bruidsparen een aanbod te kunnen leveren van verschillende prijssegmenten.

Mag ik als hobby-fotograaf, die af en toe een bruiloft doet ook op deze site een profiel aanmaken?
Nee. Het is de bedoeling dat onzeTrouwfotograaf alleen bestaat uit professionele Trouwfotografen. Dit is dan ook de reden waarom bruidsparen alleen kunnen kiezen voor fotografen met prijzen van meer dan 500,- per 6 uur fotografie.

Wat kost een vermelding op deze website?
Een profiel kost 50 euro per jaar en daarnaast vragen wij een boekingsfee van 75 euro als een bruidspaar contact met jou heeft opgenomen via onze site en jij daadwerkelijk hun bruiloft mag fotograferen.

Kan ik adverteren op deze website?
Nee. Alle fotografen krijgen van ons gelijke kansen om gevonden te worden.

Kan ik hoger in de zoekresultaten tevoorschijn komen als ik daarvoor betaal?
Nee. Alle fotografen krijgen van ons gelijke kansen om gevonden te worden.

Wat zijn de voordelen van een vermelding op onzeTrouwfotograaf.nl?
- Gevonden worden op de meest bezochte zoekwebsite voor trouwfotografen
- Profielpagina geïndexeerd in Google
- Gevonden worden door bruidsparen op specifieke kenmerken
- Promotie door ons via social media en nieuwsbrieven
- Alleen een boekingsfee betalen als je daadwerkelijk een boeking via ons krijgt
- Extra inkomsten mogelijk via affiliate systeem

Wat is een affiliate systeem?
Elke fotograaf krijgt van ons een gepersonaliseerde link die gebruikt kan worden om bruidsparen door te verwijzen naar onzeTrouwfotograaf.nl. Als deze bruidsparen een contactaanvraag doen dan kunnen wij zien hoe ze bij ons terecht zijn gekomen. Indien wij een boekingsfee ontvangen van de fotograaf, dan krijg jij hier een percentage van omdat jij het bruidspaar op onze website hebt gebracht.

De prijsopbouw die ik in moet vullen op mijn profiel komt niet overeen met mijn eigen prijsopbouw. Hoe moet ik hier mee omgaan?
Wij verzoeken je om dan toch de prijzen te vermelden die zo dicht mogelijk in de buurt komen van je eigen prijsopbouw, zodat de database zo goed mogelijk gevuld kan worden. Onder aan je profielpagina is nog de mogelijkheid om je eigen prijsopbouw te vermelden en als een bruidspaar contact met je heeft opgenomen kan je dit altijd nog toelichten.

Meest gestelde vragen door bruidsparenKunnen jullie mij helpen bij het vinden van mijn ideale trouwfotograaf?
Ja natuurlijk! Je mag ons mailen en dan helpen wij je graag verder. Klik hier om direct naar onze contactpagina te gaan.

Wat zijn de kosten als ik een fotograaf vind via onzeTrouwfotograaf.nl?
Helemaal niets!
Wij zijn er om bruidsparen te helpen om de Trouwfotograaf te vinden die bij hun past. Onze doelstelling is om alle Nederlandse Trouwfotografen op onze website te kunnen vergelijken, zodat jullie een goede overwogen keuze kunnen maken wie jullie trouwfotograaf wordt.

Ik zoek een videograaf voor mijn bruiloft, kunnen jullie daar ook mee helpen?
Op dit moment hebben wij nog geen bestand met videografen op onze website staan, maar daar komt in de nabije toekomst wel verandering in! Op onze Links en Partners pagina staan al wel een aantal videografen vermeld waar jullie misschien wat aan kunnen hebben.