De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Mooibelicht Trouwreportages

Een foto-documentaire om een leven lang van te genieten!
Christiaan de Groot
Hunze 5
2641 VT Pijnacker
Waardering: (5)
Stijl: Modern, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Mooibelicht Trouwreportages

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 1695,-

€ 150,-

€ 495,-

Omschrijving

Sinds 2005 is Mooibelicht Fotografie gespecialiseerd in het maken van fotojournalistieke trouwreportages. In 2014 en 2015 is MooiBelicht genomineerd voor trouwfotograaf van jaar door de NTBO en in 2015 heeft hij zelfs deze titel mogen winnen. "Bepalen wat jullie moeten doen is het laatste wat ik wil tijdens jullie meest bijzondere dag. Daarom kies ik er voor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Ik vang de mooiste momenten zoals ze zijn en zal jullie niet elke vijf minuten laten poseren. Jullie beleven jullie dag en ik leg hem vast. Elke bruiloft verschilt van elkaar en dat zal ook in de foto's te zien zijn. Jullie sfeer van de dag, de gasten en de aanwezige emotie zal ik vastleggen zodat elke keer als de foto's bekeken worden, jullie het gevoel van die dag weer terug krijgen. Een fotoshoot op lokatie? dat kan natuurlijk ook! Maar dan niet eindeloos kusjes geven en “even lachen naar het vogeltje……… Tijdens een fotoshoot is er een ongedwongen sfeer waarin jullie samen met mij vooral een heleboel plezier gaan hebben. De foto's zullen jullie geluk uitstralen. Mooibelicht Fotografie is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland met af en toe een uitstapje over de grens. Ik reis overal heen waar fotografie nodig is en voor elk budget kunnen we een pakket samenstellen. Uiteindelijk krijgt je altijd je foto's in hoge resolutie op USB en aanvullend kan er een album voor jullie gemaakt worden.


Reacties van bruidsparen

Marieke en Narada
trouwden op 07-09-2012 in Rotterdam
Beoordeling:   

Wij zijn met Christiaan in contact gekomen via een trouwlocatie waar we waren gaan kijken. Na een blik te hebben geworpen op de website, waren we gelijk erg enthousiast. Tijdens de voorbereiding voor ons huwelijk heeft hij ons goed geholpen en kwam met veel suggesties voor een fotoreportage. Uiteindelijk zijn we op aanraden van Christiaan in een loods terecht gekomen waar op dat moment een expositie werd gehouden. Zelf hadden we daar nooit aan gedacht, maar het was de perfecte foto locatie. Het zijn unieke foto's geworden, zonder dat het onnatuurlijk oogt. Tijdens de rest van de dag is Christiaan onzichtbaar geweest en heeft alle bijzondere momenten weten vast te leggen. Wij zijn erg blij dat we voor hem hebben gekozen en kunnen hem aan iedereen aanraden.


Peter en Marjolein
trouwden op 31-08-2012 in Berkel en Rodenrijs
Beoordeling:   

Tijdens onze zoektocht naar een fotograaf, sprong de website van mooibelicht er direct uit! Zijn natuurlijke stijl en hoe hij emoties kan vastleggen was voor ons de doorslag! En het resultaat was boven onze verwachtingen… Geen onnatuurlijk poseer werk, maar geweldige foto's, waar we nog regelmatig met heel veel plezier naar terug kijken.Door Christiaan kwamen we op een super locatie uit, die we zelf nooit bedacht hadden. Ontzettend mooie abstracte moderne kunst en gebruik van vele mooie kleuren en licht.. Door de rust die hij uitstraalt, hebben we ons de hele dag enorm op ons gemak gevoeld. Iedereen vindt ons trouwalbum geweldig! Nogmaals bedankt voor het vast leggen van onze mooiste dag!


Louise en Willem
trouwden op 20-07-2012 in Best
Beoordeling:   

We moesten wel een paar traantjes wegpinken toen we de foto's zagen! Christiaan heeft alle emoties op de dag op prachtige wijze vastgelegd! Hij fotografeert op een ongedwongen manier, met gevoel voor licht en sfeer. Een top fotograaf en een goeie kerel!


Ingeborg en Roger
trouwden op 11-08-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   

De keuze voor Christiaan als fotograaf hadden we snel gemaakt en is zeker een hele goede! Wat waren wij blij met zijn professionele blik, ook al kende hij onze trouwlocatie niet, hij wist de mooie plekken te vinden en er prachtige foto's te maken. Foto's die spontaan en ongedwongen zijn, mooie details en emoties heeft hij vastgelegd. Zijn professionele, rustige (bijna onzichtbare) aanwezigheid hebben wij en onze gasten als zeer prettig ervaren.Na twee weken hadden we via internet al een link met de mooiste foto's, zo leuk om al zo snel foto's te zien, en wat waren ze prachtig! Dit konden we dan ook delen me familie en vrienden die allemaal erg enthousiast waren.En dan het fotoboek, het eindresultaat, in een woord: geweldig!! De compositie van de foto's in het album, de kleuren en scherpte van de foto's. Wij konden ons geen betere fotograaf en geen mooier album wensen! Bedankt nogmaals!!


Celina en Jesper
trouwden op 11-05-2012 in Breda
Beoordeling:   

Chistiaan heeft op 11 mei onze trouwdag gefotografeerd. Toen we op zoek gingen naar een fotograaf, werd ons al snel duidelijk dat de stijl van fotografie van Christiaan ons erg aansprak. En Christiaan heeft onze verwachtingen op alle punten waargemaakt .In het voorgesprek konden we al duidelijk aangeven wat onze eigen ideeën waren betreft de stijl van foto's die we mooi vonden. Christiaan heeft hierin meegedacht, ideeën aangedragen en vond een hele mooie plek voor de trouwreportage. Op de dag zelf was Christiaan op een hele prettige manier aanwezig. Hij hoorde er die dag gewoon bij, zoals de andere gasten, maar was toch op de achtergrond. Dit heeft hele mooie foto's opgeleverd.Omdat niemand echt meer heel bewust was van zijn aanwezigheid en dit leidde tot echte en ongedwongen foto's. Ook de fotoreportage is geweldig geworden (geschoten in de oude leerfabriek in Oisterwijk). De foto's en locatie maakte de trouwreportage speciaal, niet standaard en twaalf in een dozijn, als bij sommige andere fotografen. Ook het fotoalbum is helemaal geworden zoals we hadden gehoopt. Iedereen die de foto's ziet is ook enthousiast.De daggasten gaven na de bruiloft aan dat ze Chritiaans aanwezigheid als erg prettig hadden ervaren, net als wij. Dus wij kunnen voor de volle 100 % zeggen dat we blij zij dat Chistiaan onze mooiste dag heeft vastgelegd. We hadden echt geen andere fotograaf willen hebben. Chistiaan bedankt voor alles en we zullen je aan iedereen die een fotograaf zoekt, aanbevelen!